Trafficnews.bgОВЕН Късметът ви е скрит в самите вас. Вашите действия ще

...
Trafficnews.bgОВЕН Късметът ви е скрит в самите вас. Вашите действия ще
Коментари Харесай

Февруари е месец на големи изненади! Внимавай за тези неща

Trafficnews.bg

ОВЕН

 

Късметът ви е прикрит в самите вас. Вашите дейности ще стимулират искреността и откровеността на брачния ви сътрудник. Той ще предложи да пътувате или да посещавате лекции, свързани с духовната ви еволюция. Борбеният ви темперамент ще бъде подложен на тестване по въпроси свързани с специалността. Независимо от потайните дейности на шефовете ви или на управляващите, с дипломатичност ще постигнете по-добри резултати. Едно ново запознанство ще ви въодушеви да сте по-активни. След средата на месеца бъдете деликатни с финансите си. Любовта ще витае в работната ви среда.  

ТЕЛЕЦ

От средата на месеца ще се наложи да сте по-рестриктивни с всички типове заплащания. Мислите повече за отмора. Състезавате се със себе си. Командировките са удобни за вас и получавате поддръжка от управлението. Приятелите могат да ви основат спънки. Внимавайте с нови запознанства в офиса. Възможно е да се опитат да ви заблудят. Пътувате в чужбина с любовни изненади. Пазете се от простуда. Ще ви възложат нов план още при започване на месеца. Властта и управлението ще имат заслуги за по-добрите ви доходи.

БЛИЗНАЦИ

Вие ще се чувствате огряни от светлините на ориста. Приятелите ви ноосят шанс, само че това се дължи на вашите благородни дейности към тях. Налага ви се да се приспособявате към изискванията и условията на институциите, в случай че теглите заем, вършиме застраховки или се занимавате с данъчни заявления. Брачният или бизнес сътрудник ви носи богатства. Привлечени сте от тайнственото и мистериозното. Имате предпочитание да се запознаете с нови духовни или религиозни учения. Ако пътувате в чужбина ще се чувствате щастливи. Пазете гърлото си. Могат да зародят разногласия с другари. Проявете такт. Умеете го!

РАК

Около 19-ти февруари ще обмисляте промени на визията. Ще започнете ново образование обвързвано с по-ефективно и новаторско ръководство на паричните потоци. Има възможност да изтеглите нов заем или да поискате парична поддръжка за възобновяване на дома. Ще се вълнувате от въпроси, свързани с бизнес партньорствата ви. В тази област ще се наложи да търсите баланс за реализиране на правдивост и естетика. Промяната на вашата осанка ще съвпадне с едно пътешестване. Любовта ще ви въодушевява. Независимо от разногласията и борбите, свързани с специалността, там ще ви споходи шанса.    

ЛЪВ

Ако сте почнали нова връзка, следва ви да я затвърдите. Ще бъдете изпълнени с наслада. Ще се наслаждавате на времето прекарано в фамилиарност и спорт. Творчеството ще ви обогати. Ще ви се наложи много да се потрудите. Дискусиите с шефовете ви ще носят съгласие и градивно взети решения. Обмисляте нови планове с бизнес колегата си. Внимавайте, в случай че попълвате документи за заем или заявления за получени доходи. Ще пътувате. Късметът ви се крие в по-възвишеното разбиране на действителността. Бъдете по-предпазливи, в случай че пътувате в чужбина. 

ДЕВА

Вие ще изпитате облелчение, в случай че приключите стартират към този момент ремонт. Ще се отдадете на заслужена отмора и спорт. Работата ще окаже успокояващо влияние. Ако възникне борба с сътрудници, то ще ви се наложи да отстъпите, само че да запазите целостта и положителния дух на колектива. Вълната, която се отттегля, се готви да залее брега! Възлагат ви нов план, който ще бъде осъществяване на ваше предпочитание. Има възможност за илюзии и фантазии за брак. Ще се борите да приключите с заема. Ако пътувате след средата на месеца, бъдете деликатни. Ще получите безценен подарък или завещание.  

ВЕЗНИ

Вие ще пътувате наоколо или далеко и ще флиртувате. Парите ви ще зависят от интернационалния капитал. Има възможност да започнете ремонт на жилището си, тъй като желаете да стане по-красиво и уютно. Очаква ви нова любовна връзка. Ако желаете да започнете занимания с нов спорт или занимание, в този момент е момента! Бъдете деликатни и учтиви с брачния си сътрудник. Вие сте майстори в търсене на салдото! Бдителността ще ви бъде от изгода с офисната документи и преписка. В партньорствата ви е вложен шанса на месеца. Възможна е промяна на офиса.  

СКОРПИОН

Ще харчите пари. Благословени сте от ориста и приходите ви се усъвършенстват. Ще пътувате и ще ви озари сиянието на любовта. Природата и суровата хубост на зимата ще ви въодушевяват да изразите своите страсти в писмена форма. Домът и семейството ви се нуждаят от вашата грижа. Един фамилен празник ще ви сътвори въодушевление. Спортните занимания ще ви зареждат с позитивна сила. Ще имате любовни мечти. Късмет в офиса, където ще сте доста напористи в отстояване на концепциите си. След средата на месеца, в случай че имате разногласия за пари, ще се наложи да употребявате козът на дипломацията. Ще реализирате едно малко пътешестване в страната.

СТРЕЛЕЦ

Вие мислите по какъв начин да станете по-атрактивни. Промяната на визията ви ще изисква харчене на пари. Приходите ще идват от специалността. Ще имате доста срещи с шефовете, на които ще обсъждате престуктуриране на фирмените финанси. Предстои ви малко пътешестване с другари, което ще бележи и появяването на ново запознанство. Оригинална концепция ще ви проблесне за смяна на дома след 18-ти февруари. Флиртовете ви ще са цялостни с подтик и вие ще сте дейната страна. Около 14-ти февруари е добре да внимавате с дейностите си в офиса. По-добре е да мислите за Свети Валентин! Бъдете спестовни.    

КОЗИРОГ

Промяната ще бъде ваше амплоа. Планетарните въздействия ще изискват от вас да извършите разкрасителни процедури. Посетете коафьор или козметик. Сменете дрешника си. Природата може да бъде извор за вашата прочувствена непоклатимост. Има възможност да харчите пари за далечни пътешествия. Време ви е да приключите с план, обвързван с родния ви дом. Фамилията ви носи шанс или ви обезпечава безценен подарък. Не бъдете груби, а напористи в ухажването. Очаква си нов доход. Парите си печелите по един автентичен метод. Около 19-ти февруари ще започнете образование на непознат език.  

ВОДОЛЕЙ

Вие желаете да бъдете неотразими. Ще предизвиквате акция за събиране на средства измежду сътрудници за щедрост. Ще съумеете! Но ще включите и шефовете си, които ще се наложи да убедите за изгодата от тази идея. Вашата непоколебимост и религия в положителното ви оказват помощ. С другари ще се радостните и ще реализирате пътувания в страната до атрактивни забележителности. Ако започнете курс за образование или преквалификация ще имате шанс. Около 18-ти февруари ще ви вълнуват финансови въпроси. Пазете се от измами и илюзии в тази област. Възможно е да давате пари за дома на вашите родители.   

РИБИ

Парите си ще печелите единствено с старания. Късметът ви навестява посредством авторитетна личност. Бъдете рационални в харченето на пари, тъй като няма да ви е непозната разточителността. След 15-ти февруари ще желаете да пътувате. Вземете превантивни ограничения за отбягване на персонална грипна вканция. Възлнуват ви въпроси свързани с вяра, карма и разнообразни духовни практики. Месецът ще бъде кондензиран със срещи с другари и представители на властта. Ще отдадете време и средства за домове за възрастни хора. Вашата състрадателност е пословична. Съветите на вашите другари няма да са ви от изгода.

 

Хороскопът е направен от астролога Руслан Борисов - Азарей.
 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР